Hallo!

It's not about taking a cool picture. It's about capturing memories.

Mijn naam is Djorden Vlaeminck, 23 jaar jong en wonend in Diksmuide. Sinds enkele jaren heb ik het geluk dat ik van mijn hobby en passie mijn bijberoep heb kunnen maken.

Tijdens mijn levensloop als fotograaf kwam ik al op wonderbaarlijke plaatsen, leerde inspirerende mensen kennen en maakte heel wat hoogtepunten mee. Ik ben vastberaden dit verhaal in stijgende lijn verder te zetten.

In het begin lag mijn focus vooral op het opdoen van ervaring en plezier beleven. Nightlife reportages en portretten zijn in die periode mijn voornaamste bezigheid geweest. Ondertussen richt ik mijn lens vooral op trouwreportages en bedrijfsfotografie.

Interesse in mijn werk? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen en dan hoor ik je snel. Let’s do this!

Reviews

Het vastleggen van de mooiste momenten voor de klant is één van mijn favoriete doelstellingen. Het is dan ook meer dan leuk om positieve feedback te ontvangen van een tevreden klant.

Interesse?

Heeft u interesse om samen te werken of bent u nog op zoek naar een fotograaf voor uw restaurant, bedrijfsevent, huwelijk, trouwfeest of nightlife event? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contacteer mij