Disclaimer voor Djorden Vlaeminck Fotografie

Alle informatie op deze website – https://vdjordenfotografie.be/ – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. Djorden Vlaeminck Fotografie biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Prijzen en producten op de website van Djorden Vlaeminck Fotografie kunnen verschillen van de werkelijkheid. Djorden Vlaeminck Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Links naar externe websites

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel Djorden Vlaeminck Fotografie ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat Djorden Vlaeminck Fotografie de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.

Houd er rekening mee dat zodra u de website van Djorden Vlaeminck Fotografie verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. Djorden Vlaeminck Fotografie heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en aanvaard.